Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βαδίζουμε πλέον προς την άνοιξη με όλα τα προβλήματα ανοιχτά, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πόσο δυνατή και αποτελεσματική είναι η ενότητα.
Γνωρίζουμε πλέον ότι μόνοι μας θα προχωρήσουμε προς την αναβάθμιση αλλά και εξέλιξη του επαγγέλματός μας.
Οι οικονομικές δυσκολίες που περνάμε το διάστημα αυτό οφείλονται κατά κύριο λόγο στην εκδικητική στάση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ και του υπουργείου υγείας μη δίνοντας λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά και στην γενικότερη κατάσταση της αγοράς, η οποία δυστυχώς καρκινοβατεί.
Ο αγώνας τον οποίο δίνουμε με σύνεση και ψυχραιμία φέρνει τελικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από την στάση κάποιων συναδέλφων απέναντι στη ΠΕΟΟ η οποία είναι εντελώς απαράδεκτη και διασπαστική. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πλέον η μόνη λύση για την θωράκιση του επαγγέλματός μας είναι η εφαρμογή του νόμου για ΝΠΔΔ.
Και σε αυτό θα βοηθήσει η καμπάνια την οποία θα ξεκινήσουμε, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν για το θέμα. Η ΠΕΟΟ παρά τις μεγάλες οικονομικές
δυσκολίες, είναι και θα είναι πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να τους εκπροσωπήσει με ήθος και σοβαρότητα όπως αρμόζει στον μεγαλύτερο και πιο παλαιό σύλλογο της χώρας. Παλεύουμε πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κλάδου, αλλά η πρόθεση μόνο δεν φτάνει, χρειάζονται και χρήματα. Και εδώ η βοήθεια όλων σας είναι απαραίτητη. Η συνδρομή του κάθε μέλους αποτελεί για τον σύλλογο το οξυγόνο που θα του επιτρέψει να
συνεχίσει να προσφέρει.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΒΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΟΟ