Η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών & Οπτομετρών, μέσω του κου Βίδου και σε συνεργασία με την Anytime, εξασφάλισε για όλα τα μέλη της επιπλέον έκπτωση 5% στην ασφάλιση οχήματος.

Η Anytime διαθέτει 3 διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης:

• To Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του οχήματός σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
• Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρης οδικής βοήθειας.
• Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Για να ενημερωθείτε για τον κωδικό προσφοράς, ώστε να αποκτήσετε την έκπτωση 5%, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών ή με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Βίδο Ανδρέα.

Πώς μπορείτε να ασφαλιστείτε:

1. Μπείτε στο www.anytime.gr ή
2. Καλέστε στο 801 11 30000 ή
3. Επικοινωνήστε με τον Ασφαλιστικό μας Σύμβουλο Βίδο Ανδρέα στο τηλέφωνο 6972 19 10 44

Αμέσως μετά την ασφάλισή σας θα λάβετε στο e-mail που δηλώνετε το συμβόλαιό σας, σε μορφή PDF.

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας και τη διαχείριση των συμβολαίων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ασφαλιστικό σύμβουλο Βίδο Ανδρέα.