Μία άψογα οργανωμένη έκθεση, με 605 εκθέτες από 39 χώρες, 950 λεπτά ειδικών ομιλιών και παρουσιάσεων στο opti forum, 28.000 επισκέπτες από 93 χώρες, 135 ώρες virtual ταξιδιού στο opti showcase, 4.917 τ.μ. ο εκθεσιακός χώρος που ήταν αφιερωμένος στους φακούς και 16.908 τ.μ. στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, 25 bloggers από 9 χώρες (ένας Άγγλος νικητής) και αμέτρητα χιλιόμετρα περπάτημα μέσα και έξω από τον εκθεσιακό χώρο…

Η Διεθνής Έκθεση ήταν περισσότερα από τα παραπάνω. Ήταν τα νέα σχέδια, οι καινοτομίες που παρουσιάστηκαν, τα υπέροχα διακοσμημένα περίπτερα, οι άνθρωποι που με κέφι και αγάπη για το αντικείμενό τους ήταν κάθε στιγμή πρόθυμοι να σου μιλήσουν, ήταν τα events, τα σόου, τα πάρτι, τα χρώματα και ο ήλιος που μας έκανε τη χάρη να λάμπει!

Τρεις μέρες είχαμε την ευκαιρία να συνταξιδέψουμε, να συναντήσουμε πολλούς δικούς μας ανθρώπους, αλλά και ξένους, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα περιοδικά μας με συναδέλφους απ’ όλο τον κόσμο, να γνωρίσου με βραβευμένους σχεδιαστές, να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε άλλες χώρες. Φυσικά να απολαύσουμε τη βραδινή βόλτα μας στην μεγαλοπρεπή πόλη και να πιούμε -τι άλλο;- την πιο υπέροχη βαυαρέζικη μπίρα!