Στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα πραγματοποιηθεί η 18η Έκθεση Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών, Helmo 2017, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών και απευθύνεται στους οπτικούς – οπτομέτρες της χώρας, καθώς και στους σπουδαστές Οπτικής και Οπτομετρίας. Η έκθεση Helmo αποτελεί την ιστορική εμπορική συνάντηση των επιχειρήσεων οπτικών ειδών με τους πελάτες τους, όπου έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, και να συζητήσουν για την ανάπτυξη του κλάδου τους, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρίας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει την 10η Επιστημονική Ημερίδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Helmo 2017, με τίτλο «Η ραγδαία ανάπτυξη της μυωπίας παγκοσμίως και οι τρόποι αντιμετώπισής της από τον Οπτικό – Οπτομέτρη».

Στην Ημερίδα θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:
• παράγοντες μυωπιογένεσης
• παθολογία της μυωπίας
• δημογραφικά στοιχεία
• τρόποι αντιμετώπισης (φαρμακευτικοί, ορθοκερατολογία, φακοί επαφής, συνταγογράφηση, vision training/therapy, διαθλαστική χειρουργική.)

Θα ακολουθήσει η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας & οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Τέλος, μέσα από την άρτια διοργάνωση της έκθεσης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών φιλοδοξεί να δώσει πνοή και ώθηση στις επιχειρήσεις του, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητά τους. Άλλωστε η ιστορία έχει αποδείξει ότι η επικοινωνία, η συναντίληψη, η αλληλοκατανόηση και, φυσικά, η συσπείρωση του κλάδου μόνο θετικά αποτελέσματα έχει για τις επιχειρήσεις και την αγορά των οπτικών ειδών. Και η Helmo είναι ο θεσμός που εκφράζει και αναδεικνύει όλες αυτές τις αξίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Helmo 2017 θα βρείτε στο site της έκθεσης www.helmo2017.gr και στη σελίδα facebook HELMO2017.